Почитувани партнери

Компанијата ЕФТИНИЈА ИМПЕКС ДОО како ексклузивен застапник
на брендот INGCO во Македонија со задоволство ви го представува
новиот каталог.

Брендот INGCO е еден од најголемиотe светски брендови со широк
асортиман што нуди широк опсег на алатки, рачни алатки, апарати
за заварување, алати за производство , градинарски алат, рачен алат
додатоци за електричен алат, производи за лична заштита и
потрошен материјал за аматери и професионалци во градежништвото.

Производите на INGCO се изработени од квалитетeн материјал
со најсовремени и неопходни меѓународни сертификати.

INGCO е сигурен, со модерен дизајн, лесен за употреба, со низа
производи што постојано се збогатуваат и надградуваат за да ги
исполнат сите барања на корисниците со нај конкурентни цени.
Целта на нашата компанија е да ги задоволиме потребите на
нашите професионалени и хоби купувачи.

Како наш успех со задоволство ја постигнавме нашата цел.
Бидејќи услугата не престанува да продава, но продолжува да
обезбедува поддршка за брза и сигурна услуга, до селекција на
сите проблеми кои можат да се појават.

Во нашите 28 години присуство на пазарот, успеавме да ја обезбедиме
довербата на нашите клиенти, што беше катализатор за нашиот раст.

Нашиот успеех гарантира КВАЛИТЕТ – АСОРТИМАН – ЦЕНИ
Искрено, со почит EФТИНИЈА ИМПЕКС ДОО
www.ingcotools.mk